GRUPY DOCELOWE: Obecni oraz nowi klienci.
Efektem projektu będzie rozszerzenie oferty:
-o świadczenie usług cateringu plenerowego w ramach organizowanych eventów
-poszerzenie dotychczasowego menu o dania grillowe, które serwowane będą przede wszystkim na ogrodzie oraz podczas eventów plenerowych
-włączenie do menu oferty degustacyjnej i poszerzenie asortymentu cukierniczego
-poszerzenie oferty organizowania imprez okolicznościowych w pozostałych salach oraz na ogrodzie, dzięki zakupowi sprzętów gastronomicznych
-wydłużenie okresu oferty przyjmowania gości na ogrodzie o miesiące wczesno wiosenne i jesienne, dzięki implementacji nagrzewnic
-zakup nowych urządzeń i sprzętów gastronomicznych
-podniesienie poziomu cyfryzacji firmy.
Termin realizacji: 01.07.2024 – 31.12.2025
Wartość projektu: 693 645,90 PLN
Dofinansowanie projektu: 507 545,78 PLN